söndag 31 augusti 2008

Septembers GästDesigner! (tjuvstart)

Först vill jag bara tacka alla som var med på pysselträffen i helgen, det var verkligen kul!

Sen vill jag presentera min första GästDesigner. Det är min syster Lillemor Elfgren som under september kommer visa oss vad hon har skapat med hjälp av papper och dekorationer från Scrapoholic.
Att jag valde henne som första designer beror på att hon är den som lurade in mig i den här hobbyn, hon tyckte att vi skulle göra julkort ett år så vi köpte på oss lite saker och vips var jag fast! Sen gav hon mig en bok om scrapbooking och lite material i julklapp och sen dess har jag varit helt såld på detta!
Sen tycker jag även att det hon skapar är så otroligt fint, hon är inte rädd för att prova nya tekniker och jag lär mig massor varje gång vi träffas och pysslar!
Hon kommer att skriva en del inlägg här och börja med en egen presentation av sig själv, men då hon under septembers första vecka befinner sig ute i skogen på jakt efter älg och inte tillgång till dator, så vi får vänta lite med det.
Men hon fick tjuvstarta lite under helgen så jag har fått lite bilder på vad hon hunnit göra hittills:
Här är ett kort som hon har gjort utan att använda sig av några stämplar. Snurklorna runt blommorna har hon ritat på fri hand med hjälp av en whitemarker, knapparna kommer ur en gammal knappgömma hemma, blommorna är från YouDo (tyvärr tog alla bruna slut i helgen med det kommer hem nya!), och fjärilen är en combodie till Cuttlebug,
Med hjälp av 3Dkuddar fick hon lite djup.
Snöret är gjort av tidningspapper och det har hon spunnit själv. Detta kommer att finnas i butiken framöver. Då tidnigspapper inte är syrafritt är det inte så bra att använda på en Lo tillsammans med foton, men på kort går det bra att använda.

1 kommentar:

Olivia Karlsson sa...

Jag satt vid datorn och kollade runt lite på bloggar och såt och då hittade jag eran butik jag har inte riktigt hittat min scrap stil än men när jag såg vad ni hade för saker så blev jag helt överlycklig jag har letat efter butiker med sånna här saker länge men jag har aldrig hittat någon men nu har jag gjort det jag är sååå GLAD !!!

Välkommen till Scrapoholics blogg!

Här samlar jag information om vad som händer i och kring butiken, tävlingar, nyheter mm. Så kika gärna in lite då och då!